Piirimestaruusmoniotteluiden mestarit ratkottiin Hyvinkäällä 9-13-vuotiaiden sarjoissa

Kuluneena sunnuntaina (15.9.) kilpailtiin Uudy:n piirimestaruusmoniottelut Hyvinkäällä 9-13 -vuotiaiden ikäluokissa. Janalaisia kilpailuun lähti jälleen hyvä edustus, ja tuomisina oli mitaleja sekä henkilökohtaisia ennätyksiä. Viikonlopun kilpailu oli monelle urheilijalle myös kauden päätöskisa kesän väistämättä kääntyessä syksyksi.

9-vuotiaiden tyttöjen neliottelussa kaikki Janalaiset tekivät omat ennätyksensä ja lisäksi Annie-Michaela Osma nappasi kultaa pistesaaliilla 775. Loviisa Leinonen oli puolestaan viides pistein 610 ja Juliet Suontausta viidestoista pistein 314. Ennätyksiä takoivat myös Viola Palokoski ja Leena Henttonen 10-vuotiaiden tyttöjen neliottelussa. Paloposki oli kuudes pistein 686 ja Henttonen yhdestoista pistein 351. Ennätykset jatkuivat 11-vuotiaiden tyttöjen neliottelussa: Iiris Torttila oli yhdestoista pistein 743 ja Iina Hakkarainen kahdeksastoista pistein 539. 12-vuotiaiden sarjassa siirryttiin viisiottelun merkkeihin, ja siellä Janalaisista ennätyksiä laittoivat uusiksi Silja Keränen ja Elli Ylenius. Keränen sijoittui sijalle kahdeksan tuloksella 1053 ja Ylenius sijalle yhdeksän pistein 878. Keira Maanittu puolestaan kilpaili 13-vuotiaiden tyttöjen viisiottelussa ja sijoittui kahdeksanneksi ennätyksellään 1122.

Poikien sarjoissa 9-vuotiadein neliottelussa Austin Diaz oli viides ennätyksellään 666 ja Elias Sahila kahdestoista niin ikään ennätyksellään 319. Sampo Hyvölä sijoittui 11-vuotiaiden sarjassa neljänneksi ennätyksellään 732. Teiron Belov puolestaan nappasi pronssia 12-vuotiaiden poikien viisiottelussa ennätyksellään 1527. Samassa sarjassa kisannut Leevi Hakkarainen oli kahdeksas ennätystuloksella 1101. Teemu Nevalinna puolestaan oli viides 13-vuotiaiden viisiottelussa omalla ennätyksellään 1701.

Onnittelut kaikille kisaajille hyvistä suorituksista ja hyvin menneestä kaudesta. Sitten jäämmekin odottelemaan kauden päättäjäisiä ja suuntamme katseet kohti syksyn ja talven harjoituskausia!