Roppakaupalla mitaleja 9-15 -vuotiaiden piirimestaruuskilpailuista!

Uudenmaan yleisurheilun 9-15 -vuotiaiden piirimestaruuskilpailut kisattiin 17.-18.8. Keravalla Kalevan urheilupuistossa. Janan urheilijoita lähti kilpailuihin runsaslukuinen joukko ja kotiin tuotiin roppakaupalla mitaleja sekä ennätyksiä. Katso mitalistit alta! Onnittelut myös muille upeista suorituksista!

T9 sarjassa Annie-Michaela Osma otti pronssi 40m juoksussa ennätyksellään 7,32. Pronssia tuli myös korkeudesta ennätyksellä 1.10. Hopeat Annie-Michaela nappasi 1000 metrin kävelystä ennätysajalla 7.08,27 sekä keihäästä tuloksella 15.39. Kultaa puolestaan tuli kuulantyönnöstä ennätyksellä 5.48. Niin ikään T9 -sarjassa kilpaileva Loviisa Leinonen teki kaksi ennätystä ja voitti kaksi mitalia. 40 metrillä tuli hopeaa ajalla 7,08 ja pituudessa pronssia tuloksella 3.45. Olivia Korpinen puolestaan otti pronssia T9 -sarjan keihäässä ennätyksellään 14.55.

T11 -sarjan 60 metrillä Elsi Nokisalmi juoksi kultaa ennätyksellään 8,80. Myös 60 metrin aitajuoksusta tuli mitali, hopeinen sellainen, kauden parhaalla 10,78. Pituudestakin irtosi kirkkain mitali tuloksella 4.27.

T12 -sarjassa Silja Keränen kiskaisi keihään lukemiin 22.14 ja voitti pronssia. Elli Ylenius puolestaan tempaisi moukarista pronssia ennätyksellään 17.74.

T13 -sarjan heittolajeissa ahersi Keira Maaniittu. Kuulassa tuli hopeaa tuloksella 10.51, kuten myös kiekossa, jossa Keiran tulos oli 25.74. Kultaa irtosi moukarinheitosta ennätyksellä 33.01.

P9 -sarjan kuulantyönnössä Otso Nokisalmi työnsi kultaa ennätyksellään 9.47 joka taisi samalla olla myös ikäluokan kauden kärkitulos! Mauri Korpi puolestaan juoksu 1000 metrillä hopealle ennätystuloksellaan 3.35,23.

P10 -sarjan 1000 metrillä Oula Hirvonen taisteli itsensä pronssille ennätyksellään 3.40,49. Keihäässä Toivo Ruokangas puolestaan otti kultaa omalla ennätyksellään tuloksella 29.13.

P11 -sarjan 60 metrillä Sampo Hyvölä juoksi ennätyksensä 9,68 ja otti hopeaa. Pituudessa Sampo toisti temppunsa, ja otti sieltäkin hopeaa ennätyshypyllään 3.77! Kiekonheitossa Daniel Maaniittu kiskaisi ennätysheittonsa lukemiin 21.29 ja otti pronssia.

Teiron Belov otti P12 -sarjassa 1000 metrillä hopeaa ennätyksellään 3.04,08 ja pituudessa kultaa tuloksella 4.09.

P13 -sarjassa 60 metrillä Aleksi Sahila laittoi ennätyksensä uusiin lukemiin ajalla 9,22 ja otti pronssia. Sama toistui 200 metrillä, jossa ennätystulos 29,76 oikeutti myös pronssiin. Hopeaa Aleksi heitti ennätyksellään keihässä tuloksella 24.32 ja kultaa lähti kotiin korkeushypystä ennätyksellä 1.45. Teemu Nevanlinna puolestaan haki pronssia 1000 metrin juoksusta ennätysajalla 3.34,47, hopeaa pituudesta ennätyshypyllä 3.80 sekä kultaa keihäästä tuloksella 26.33. Julius Heikinniemi ahkeroi heittolajien parissa, ja toi kotiin hopeaa kuulantyönnöstä tuloksella 7.19 sekä kultaa kiekosta ennätyksellä 30.29 ja moukarista ennätyksellä 15.85.